14. 5. 2011

Paní Lucie Bílá

ne, zpět, paní Věra Bílá se nechce vystěhovat do holobytu. Ani se jí moc nedivím, také bych nechtěla. Dluží jeden nájem. Starosta tvrdí, že:
„To na věci nic nemění,“ uvedl Šmolík. „Říká, že má nemocného manžela a že bychom vše měli ještě přehodnotit. Nemůžeme však dělat výjimky, před lidmi bychom se úplně deklasovali,“ upozornil Šmolík.
 Troufám si tvrdit, že radnice a to všechny v ČR se deklasují dnes a denně. Takový nezávislý audit bytového odboru by jistě byl velmi zajímavý a orosil by smrtelným potem nejedno radniční čelo.
Paní Bílá mi není moc sympatická, romský zpěv mne nebere, bezpochyby je to dlužnice a hráčka a hulí a je tlustá a černá...ale doprdele, když může Sobotka (ČSSD) jen tak bez vysvětlení odpustit daňový dluh- 26 MILIONŮ KORUN hoteliérovi Dvořákovi, příteli přátel, tak by snad jeho stranický kumpán mohl stejnou velkorysost projevit i vůči jiným. Koneckonců romská zpěvačka, která nás proslavila nikoliv mezi ruskou mafií ale na koncertech po celém světě aspoň nešvindluje při golfu.
Paní Bílá je zjevně fixovaná na ten byt - naprosto stejně jako někteří důchodci na Vinohradech, co za ně platí činži stát. A když měřit všem stejně, tak stejně. Daně neplatit, dluhy odpouštět.

Žádné komentáře: